Войти  |  Добавить сайт


uaevakuator.in.ua/ua/evakuator-lvov
EvakuatorUA

EvakuatorUA


 
Тип: Магазины

 
Продажа: В розницу

 
Категории: Авто. Мото. Транспорт
Услуги: Транспорт

 

Наша компанія спеціалізується на наданні послуг евакуатора і наданні всебічної допомоги водіям на дорозі. Якщо вам терміново необхідний евакуатор у Львові, зателефонуйте в нашу службу для отримання екстреної допомоги.

Ми уважно і оперативно приймемо вашу заявку, в найкоротші терміни направимо необхідну техніку, а також професійно і акуратно виконаємо транспортування проблемного авто. Серед наших переваг знаходиться величезний накопичений досвід, високопрофесійні водії і автомайстри, великий парк спеціальної техніки та високий рівень сервісу. При непередбачених ситуаціях на дорозі у водія не буває часу для роздумів і підбору евакуаційної служби. Тому ми рекомендуємо записати наш номер телефону, щоб отримати найбільш комфортну екстрену допомогу при технічних проблемах в дорозі або дорожніх пригодах. Якщо вам знадобиться евакуатор у Львові, ми підставимо плече допомоги і зведемо до мінімуму ваші турботи і прискоримо розвязання нагальних проблем. Ми розуміємо, що ДТП або поломка автомобіля тягне за собою неминучі фінансові витрати, тому пропонуємо свої послуги евакуатора максимально недорого.

 
Регионы: Борислав, Броды, Буск, Городок, Дрогобыч, Жидачив, Жолква, Золочев, Каменка-Бугская, Львов, Мостиска, Николаев, Перемышляны, Пустомыты, Радехов, Самбор, Сколе, Сокаль, Старый Самбор, Стрый, Трускавец, Турка, Червоноград, Яворов

 
Добавлен: 2020.01.31

 


 

Отзывы

Отзывов (0)Добавить