Войти  |  Добавить сайт


fidelitti.com
Fidelitti

Fidelitti


 
Тип: Магазины

 
Продажа: В розницу
Оптом

 
Категории: Одежда. Обувь. Аксессуары

 

"Сьогодні Fidelitti - це інтернет-магазин, в якому представлені вироби власного виробництва, а також провідні бренди європейських виробників. Тут ви знайдете товари на будь-який смак - від розкішного преміум до доступного економа. Наші основні напрямки - це взуття і сумки, одяг і аксесуари.

"Сьогодні Fidelitti - це інтернет-магазин, в якому представлені вироби власного виробництва, а також провідні бренди європейських виробників. Тут ви знайдете товари на будь-який смак - від розкішного преміум до доступного економа. Наші основні напрямки - це взуття і сумки, одяг і аксесуари. Ми стежимо за актуальними тенденціями і відбираємо останні модні новинки. Кожен гість сайту може здійснювати комфортні онлайн-покупки і в найкоротші терміни отримати обрані товари зручним для нього способом. Головною метою нашого інтернет-магазину є високий рівень обслуговування. Для нас дуже важливо, щоб ви залишилися задоволені своїм вибором і стали нашим постійним гостем. Клієнтоорієнтованість, доступні ціни, товари високої якості, швидка доставка і повернення протягом 30 днів - це те, чим ми пишаємося."

 
Регионы: Одесса

 
Добавлен: 2020.06.30

 

Отзывы

Отзывов (1)Добавить

Антонина 5  2020.09.3
Я, если честно, больше люблю выбирать обувь в оффлан магазинах, где можно все пощупать, примерить, походить. Но пока это единственный недостаток этого магазина. Качество мне там нравиться, цены тоже нормальные.