Войти  |  Добавить сайт


drillingtechnology.com.ua
Бурові технології

Бурові технології


 
Тип: Магазины

 
Продажа: В розницу
Оптом

 
Категории: Авто. Мото. Транспорт

 

Надання техніки в оренду.

Ми постійно стежимо за новинками на ринку важкої техніки та новими підходами у світовій практиці. Ви можете звертатись до нас із завданнями будь-якої складності і бути впевненими, що наші спеціалісти підберуть найкраще для вас рішення!

 
Регионы: Львов

 
Добавлен: 2021.03.22

 


 

Отзывы

Отзывов (4)Добавить

Вадим   2021.12.15
У мене з братом будівельна фірма, але власної спецтехніки немає, та й купувати не зовсім вигідно. Тому звертаємося до цієї компанії, тут гарний асортимент і надають машини за доступну вартість у будь-який час. Для нас це вигідно, тим паче співробітництвом цілком задоволені.
Георгий 5  2021.07.20
Ми так довго шукали компанію котра зробила б нам буріння, через те, що ми розпочали будівництво будинку. Нам порадили дану компанію. спеціалісти зробили все швидко та якісно. Я неодмінно всім рекомендую. Та тепер ми будемо орендувати всю техніку у даної компанії, для подальшого будівництва
Руслан 5  2021.07.12
Співпрацюю з даною компанією вже майже рік, і за весь період жодних зауважень, або проблем з технікою не було. Мене влаштовує те, що спецтехніка завжди приїжджає завчасно. На цьому тижні брав в оренду кран маніпулятор, тому що потрібно було перевезти матеріал. Хлопці зі своїм завданням впоралися 100 відсотково та ціна на їх послуги порівняно невелика.
Олександ Васильович   2021.03.22
Через те, що наша будівельна компанія не готова до покупки такого дорогого устаткування як бурові установки різного типу. Тим більше, що це не виправдано для роботи на невеликій кількості будівельних майданчиків. Ми завжди співпрацюємо тільки з компанією бурової Технології, саме у них беремо техніку в оренду, у вартість уже входить робота фахівців. Замовляйте сучасні бурові установки для всіх видів бурових робіт, рекомендую однозначно!