Войти  |  Добавить сайт


dom-prestarelih.lviv.ua
Дом престарелых Забота о близких

Дом престарелых Забота о близких


 
Тип: Магазины

 
Продажа: В розницу
Оптом

 
Категории: Другое

 

Частный дом для престарелых и инвалидов во Львове

Пансионат для пожилых с медицинским уходом во Львове. Парковая зона, лес - идеальное место для прогулок. Свежий воздух и только положительные эмоции! Уютно, вкусно как дома. Комфортабельные условия проживания. Уход 24/7

 
Регионы: Львов

 
Добавлен: 2022.12.7

 


 

Отзывы

Отзывов (4)Добавить

Тетяна 5  2023.04.15
У будинку для літніх людей Турбота про близьких дуже гарне обслуговування і догляд, персонал уважний, велику повагу заслуговує керуюча, під її керівництвом все чітко налагоджено, завжди на зв'язку, інформує та фотографує про заходи проведених в будинку для літніх людей. Прийом ліків і харчування відповідно до розпорядку дня. У приміщеннях завжди дуже приємно і чисто, без запаху. Велике спасибі за хороший сервіс.
Ганна 5  2023.01.8
У мене поганий слух, погано чую і дуже побоююсь грубих людей, які піднімають на сміх, проявляють грубість. Дуже люблю хороших людей, можу з ними говорити багато про що і довго. Особливо люблю тих людей, які не сміються над іншими і закривають очі на недоліки інших. Як же було приємно зустріти тут таких людей, спасибі, що прийняли мене. Тут все так добре і красиво, можна і поговорити, і відпочити.
Александр 5  2022.12.18
Огромное спасибо сотрудникам пансионата за заботу о моем дедушке! С того времени как мой дедушка проживает в Вашем пансионате Забота о близких, его состояние здоровья заметно улучшилось, сахар в крови нормализовался, давление тоже. Дедушка всегда ухожен и накормлен, находится в полной безопасности. Имеется красивая благоустроенная территория, где хорошо гулять на свежем воздухе. Все постояльцы находятся под пристальным наблюдением. Я очень беспокоилась за дедушку, когда он жил сам. Дедушка толком не кушал, забывал принять лекарства, что приводило к негативным последствием, не мылся, пускал домой посторонних людей. Сейчас дедушка даже выглядит лучше, стал спокойнее и веселее. Еще раз спасибо за уход, доброжелательное отношение к проживающим. Знаю, что это очень нелегко. Спасибо за Ваш нелегкий труд!
Олена 5  2022.12.7
Хочу висловити щиру подяку співробітникам пансіонату Турбота про близьких у Львові. Кажу за сумлінну працю, людське розуміння ситуації, професійну організацію роботи з постояльцями пансіонату, а так само шанобливе ставлення до них і їх родичам. Мені є з чим порівняти, була змушена поміняти два пансіонату за півроку по вагомо-критичним причин, повірте, величезна різниця в цьому пансіонаті в кращу сторону. Рекомендую: дуже чисто, затишно, завжди пахне домашньою випічкою з кухні. Професіонали своєї справи. Дякую за вашу допомогу, за вашу працю. Молодці!