Войти  |  Добавить сайт


dp.lviv.ua
Дом престарелых Джерело во Львове

Дом престарелых Джерело во Львове


 
Тип: Магазины

 
Продажа: В розницу
Оптом

 
Категории: Другое

 

Дом престарелых для инвалидов-колясочников Джерело во Львове с идеальными условиями проживания

Частный дом для пожилых и инвалидов Джерело во Львове это комфортное место. Здесь каждому старику предоставляются идеальные условия, позволяющие достойно встретить собственную старость.

 
Регионы: Львов

 
Добавлен: 2022.12.7

 


 

Отзывы

Отзывов (3)Добавить

Марина 5  2023.04.15
Нашого діда Миколу паралізувало після інсульту і вже три роки він лежить паралізований. Весь цей час ми наймали йому доглядальницю, але характер у нашого дідуся важкий і обставини складалися так, що нам завжди потрібно було шукати йому нову доглядальницю. Самі доглядати його не можемо, бо всі працюємо. У зв'язку з цим ми знайшли в інтернеті гарний пансіонат із сучасним ремонтом для людей похилого віку в Києві Джерело і вже два місяці дідусь живе в даному пансіонаті. Тут дідусь дуже добре доглядають, а головне йому тут подобається. Він навіть іноді почав усміхатися, а ми за нього спокійні. Адже його тут смачно годують за режимом, і миють за потребою, і переодягають, і стырають і гладять, а також роблять щодня реабілітаційні масажі і контролюють прийом медикаментів. До того ж вартість його проживання в пансіонаті значно нижча за ту оплату, яку потрібно було платити доглядальниці і доглядають його тут цілодобово.
Ирина 5  2023.01.8
Рекомендую - можно пройти реабилитацию. Работают профессоналы
Марина Олексіївна 5  2022.12.18
Перебуваючи в цьому закладі після інсульту, хочу подякувати всьому персоналу приватного пансіонату за любов та турботу до мене на протязі всього часу. Дбайливий догляд, повноцінне дієтичне харчування, медичні послуги на високому рівні, дозволили швидко пройти весь курс реабілітації та повернутись до повноцінного життя. Всьому персоналу велика вдячність, хай береже вас Господь.