Войти  |  Добавить сайт


it-brains.com.ua
IT Brains Ukraine

IT Brains Ukraine


 
Тип: Прайс листы

 
Продажа: В розницу
Оптом

 
Категории: Компьютеры. Программы
Работа и Обучение

 

Компанія, що займається навчанням професії Full-stack розробки, цілеспрямовано готує молодих фахівців до викликів сучасного ринку технологій.

Компанія допомагає своїм студентам стати фахівцями Full-stack розробки та розвинути навички, які вимагаються на ринку праці. Вона є ідеальним вибором для тих, хто бажає займатися розробкою програмного забезпечення та отримати високооплачувану роботу в галузі технологій.

 
Добавлен: 2023.02.28

 


 

Отзывы

Отзывов (7)Добавить

Влад 5  2023.04.28
Коротенький відгук від учня IT Brains. Матеріал добре засвоюється завдяки вмінням спікера Кирила пояснювати матеріал та цікавих практичних завдань. Інтенсивність помірна, що дозволяє виділяти не так багато часу на навчання, як в інших.
Марина 4  2023.04.12
Пока что прошла только бесплатный вебинар-практикум от компании IT brains. Он шел 4 дня и что мне больше всего понравилось, так это то что мы с первого дня начали учиться программировать на практике. Лекторы все понятно объясняют и показывают на примерах. Планирую пойти на платный онлайн курс, но немного позже.
Савва 4  2023.04.5
В курсе Fullstack от it brains достаточно много информации и полезной практики на реальном примере. Жаль что пример был только один, хотелось несколько и выбрать более интересный проект для себя.
Алина 5  2023.03.31
Работала в банке 11 лет и всегда мечтала об удаленке и свободном графике, но новая профессия это очень трудный шаг по этому не решалась, случайно попалась мне реклама it brains и я пошла на практикум после которого поверила в свои силы и купила обучение. Доступная подача информации на курсе, и мотивация что немаловажно. Месяц назад я ушла с работы в банке и у меня уже появился первый клиент, и я уверенна что дальше будет больше.
Сергій 5  2023.03.21
IT BRAINS пропонує відмінний курс Full Stack Developer. Він надав мені необхідні знання та навички, щоб розробляти веб-додатки від початку до кінця. Дуже вдячний підтримці експертизу та час, він допоміг мені з розв'язанням багатьох питань.
Ігор 5  2023.03.13
Курс Full Stack Developer від it-brains - це просто неймовірно! Я дуже задоволений, що взяв участь в цьому курсі. Всі уроки і практикуми були дуже інформативними, а Кирило чудово роз'яснював матеріал. Я додатково вивчив багато нового і дуже вдячний за це. Чекаю наступного ефіру з нетерпінням. Дякую it-brains за такий відмінний курс і бажаю команді подальшого розвитку.
Марія 5  2023.02.28
Дуже було цікаво! В уроках доступно викладено весь матеріал. І так затягує, що чим більше получається, то ще більше хочеться. Дякуємо вам, все супер!