Войти  |  Добавить сайт


www.instagram.com/ostapovskiy
Олексій Остаповський

Олексій Остаповський


 
Тип: Прайс листы

 
Продажа: В розницу
Оптом

 
Категории: Работа и Обучение

 

Олексій Остаповський - представник освітньої індустрії в IT, CEO та співзасновник компанії IT BRAINS, що займається онлайн-освітою з 2018 року. Олексій разом зі своєю командою змінює підхід до навчання та допомагає людям розвиватись у відповідності з сучасними вимогами ринку.

 
Регионы: Киев

 
Добавлен: 2023.04.1

 


 

Отзывы

Отзывов (4)Добавить

Іван 5  2023.04.9
При навчанні в IT Brains я зтикнувся з багатьма питаннями напочатку, які мені не були зрозумілі, але не хотів перепитувати лекторів... Бо не хотів виглядати, що я нічого не знаю... Але поім на одному з вебігарів наважився спитати у Олексія Остаповського і на моє здивування - пояснення були досить прості та зрозумілі і далі навчання стало набагато легше. Тому моя рекомендація - питайте, якщо щось вам не зрозуміло у лекторів, вони з задоволенням вам допоможуть!
Даниил 5  2023.04.8
Не знаю как ведуть свои онлайн вебинары по програмированию другие преодаватели компании it brains, у меня вел Алексей Остаповский. Было много информации про то, как он ведет вебинары. У меня осталось хорошее впечатление от его вебинаров. Главное - это не пропускать занаятия и делать задания в сроки, если их дают.
Илья 4  2023.04.4
Курсы Fullstack-разработки от Олексея Остаповского были интересными и информативными. Одна хотелось получить вариативность в практике.
Андрей 5  2023.04.3
Была возможность общаться с Алексеей Остаповским в рамках курса Fullstack разработчик. Теория и поддержка была отличная, но хотелось больше практических заданий и проектов.