Войти  |  Добавить сайт


affimaxtech.kwiga.com/courses/rmqmavnr
Максим Петришин Отзывы

Максим Петришин Отзывы


 
Тип: Магазины

 
Продажа: В розницу
Оптом

 
Категории: Работа и Обучение

 

Максим Петришин - это эксперт, отлично разбирающийся в арбитраже трафика.

Максим Петришин - это эксперт, отлично разбирающийся в арбитраже трафика. Его обширные знания и многолетний опыт делают его высоко востребованным специалистом в этой области. Более того, он активно делится своими знаниями, проводя обучающие курсы для всех, кто интересуется арбитражем трафика. Однако Максим не только профессионал, но и человек с теплой и доброжелательной натурой. Его открытость и готовность помогать другим всегда находят отклик у коллег и студентов. Его страсть к арбитражу трафика заразительна, и он всегда готов поддержать других и помочь им в достижении успеха в этой увлекательной области маркетинга.

 
Регионы: Киев

 
Добавлен: 2023.11.1

 


 

Отзывы

Отзывов (2)Добавить

Роман 5  2024.02.7
Курс від Макса був вражаючим, особливо завдяки менторам Чіпу та Дейлу. Їхній дует був неймовірний - вони ідеально доповнювали один одного. Чіп вражав своїм глибоким знанням теорії, в той час як Дейл відмінно справлявся з практичними аспектами. Їх спільна робота створювала повне та всебічне навчання, яке покривало всі необхідні аспекти арбітражу. Вони завжди були готові допомогти, незалежно від запитання, що робило навчання на курсі особливо ефективним та приємним.
Володимир 5  2023.11.1
В Інстаграмі натрапив на безкоштовний інтенсив від Максима Петришина по арбітражу. Думаю пройду, всеодно нічого не втрачаю. Скільки ж інфи всунули в цю годину, для мене було навіть трохи забагато). Дізаналася основи цього виду заробітку і вже роздумую щоб придбати повний курс, бо після інтенсиву з'явився азарт). Ментори приємно вразили своєю відкритістю та обізнанністю у цій сфері. інформація вся цікава та гарно подана, Для повних новачків, накшталт мене, інтенсив саме те, а для більш просунутих раджу купляти курс. Максим Петришин ,дякую тобі зі цей інтенсив, про курс очікуйте відгук пізніше