Войти  |  Добавить сайт


educate.agency
Educate Agency

Educate Agency


 
Тип: Доски объявлений

 
Продажа: В розницу
Оптом

 
Категории: Другое

 

Educate Agency освітня компанія

Educate Agency освітня компанія, яка вже 8 років поспіль успішно допомагає зі вступом до навчальних закладів Словаччини, після 9-го та 11-го класів. Наша місія стерти кордони у сфері освіти та показати українським абітурієнтам, що за кордоном можна здобути якісну освіту безкоштовно. Ми знаємо, як проходить вступ від А до Я, бо самі пройшли цей шлях, коли були студентами. Тому ми, як ніхто, знаємо про всі підводні камені, які можуть спіткати абітурієнта на цьому шляху. Для найкращого сервісу у нас працює 60 менеджерів, більша частина з яких знаходяться в Словаччині для ефективної адаптації студентів. Educate Agency це майбутній друг абітурієнта. Ми з вами протягом всього вашого шляху: від першого звернення до першого візиту в університет!

 
Добавлен: 2023.11.21

 


 

Отзывы

Отзывов (5)Добавить

Галина 5  2024.04.27
супровід і навчання в Словаччині Дякую Educate Agency за важливу роль у моїй адаптації в словацькому медичному університеті. Вони були поруч з нею на кожному етапі - це безцінно!
Leonid 5  2024.04.17
Бесценно иметь постоянную обратную связь от менеджеров, часто общаюсь с Ириной Костюченко. В любое время можно обратится за помощью, пусть даже по мелочи, никто вас не оттолкнет и не скажет это не входит в наши услуги.
Яна Коротко 5  2023.12.1
Компанія допомогла мені виїхати на навчання до Словаччини. Зручно, що був повний супровід, від початку і до кінця, навіть зараз я можу спокійно звернутися до свого куратора з будь-якого питання. Навчаюся в університеті абсолютно безкоштовно, оплачую лише гуртожиток. Окреме спасибі куратору за чудові мовні курси, я дуже швидко почала вивчати нову мову.
Оксана Богун 5  2023.11.29
Мріяла вчитися за кордоном, і ось, educate.agency перетворили це на реальність. Вони мені список варіантів універів підкинули, під мої примхи підігнали, іспити разом зубрили. Крок за кроком - і я майже на старті універського життя. Вони завжди поряд, відчувала я їхню підтримку. Зараз ось сумки пакую і вже в душі там, на лекціях.
Богдан   2023.11.26
Вирішив навчатися за кордоном, і обрав це агентство для отримання допомоги в процесі пошуку навчальної програми та отримання бюджетних можливостей. Починаючи з першого контакту, представники агентства проявили велику професіоналізм та відданість своїй роботі. Вони детально пояснили мені всі етапи процесу вступу, надали інформацію про різні університети та спеціальності, які можуть мені підійти. Вони активно допомагали мені у вивченні різних грантів та стипендій, які допомогли зменшити фінансовий тиск на мене та мою сім'ю.З їхньою допомогою я знайшов навчальну програму, що відповідає моїм інтересам, та отримав можливість навчатися на бюджеті за кордоном. Я рекомендую це агентство тим, хто шукає надійного партнера у важливому і відповідальному кроці свого навчання.