Войти  |  Добавить сайт


amazon-academy.com.ua/web-uar
Олег Бєлоцерковець відгуки

Олег Бєлоцерковець відгуки


 
Тип: Прайс листы

 
Продажа: В розницу
Оптом

 
Категории: Другое

 

Олег Білоцерковець - це людина з видатними якостями: він володіє чуйністю, добротою і готовністю завжди надати підтримку.

Олег Білоцерковець - це людина з видатними якостями: він володіє чуйністю, добротою і готовністю завжди надати підтримку. Крім того, він є експертом у галузі написання та просування книжок на Amazon, що робить його ідеальним викладачем. Олег завжди готовий допомогти іншим, будь то професійні консультації або просто дружня підтримка. Його доброзичливе ставлення і чуйність роблять його справжнім другом і наставником для багатьох. Як професіонал, Олег Білоцерковець володіє унікальними знаннями та досвідом у сфері самопублікації книг на Amazon. Його курси з написання і просування книг допомагають багатьом авторам-початківцям досягти успіху і реалізувати свій творчий потенціал. Його методика викладання вирізняється розумінням і терпимістю. Він не лише ділиться своїми знаннями, а й надихає своїх учнів на власні досягнення. Його пристрасть до слова та літератури мотивує та надихає студентів, роблячи його курс по-справжньому захопливим. Олег Білоцерковець - це не просто професіонал, він - справжній наставник і ментор, готовий підтримати всіх, хто прагне досягти успіху у світі книжок і слова.

 
Регионы: Киев

 
Добавлен: 2023.12.15

 


 

Отзывы

Отзывов (4)Добавить

Сергей 5  2024.02.14
Всем привет, кто думает об этом курсе - не думайте, берите! Всё четко, понятно и весело. Много практики, куча полезных штук. После курса чувствую себя готовым к большим делам в мире книжек.
Михаил 5  2024.02.13
Курс "Формула книжкового бізнесу" це саме те, що потрібно новачкам і не тільки. Все пояснено так, ніби ти розмовляєш зі старими друзями. Олег і Микола, ви дали мені старт у цьому захопливому світі. Безмежно вам вдячна!
Саша 5  2024.02.12
Отличный курс с массой полезной информации. Подача материала была ясной и доступной, что сделало обучение не только полезным, но и приятным. Рекомендую его всем, кто интересуется изданием и продажей книг.
Олег Белоцерковец отзывы 5  2023.12.15
Цей майстер-клас від Олега та Миколи був неймовірним! За 3 години я отримав багато цінної інформації, немов читав кілька книг. Кожна хвилина була важлива!